BRANDS

all brands
funiture
lighting
outdoor
textiles & walldecorations
customized
 • NCP
  NCP har et stort program af kontorstole, konference, kantine og undervisningsmøbler. I samarbejde med vores gode forhandlere leverer vi møbler til staten og det offentlige på diverse ramme aftaler. Fra Hemnesberget/Norge
  DK
 • ESTILUZ
  Allerede i 2017 var vi meget interesseret i ESTILUZ belysningskollektionen på messen i Milano. I år lykkedes det at hente kollektionen ind under vores tag. ESTILUZ modellerne møder den skandinaviske minimalisme og passer fint til vores smag & indretning. For øvrigt er kollektionen en god pendant til vores øvrige belysningsudvalg. MEGA fint til kontrakt og det private hjem.
  DK
 • LZF Lamps
  Vi er meget glade for at præsentere et usædvanlig belysningsbrand eksklusiv i Danmark. Det er flere år siden at vi begyndte at spekulere over Luzifer lamps fra Valencia, fordi vi synes at deres stil og materiale passer perfekt ind i vores nordiske indretning. LZF er specialiseret udelukkende på lamper som er lavet af træ finér, coated med en rengøringsvenlige overflade som virker også brand/flamme hæmmende. De varme farver og det skønne spil i udtrykket som skyldes finéren giver hygge og et naturlig lys.
  DK
 • RS Barcelona
  Stay Playful lyder mottoet af det spanske firma RS fra Barcelona. RS tilbyder funktionelle møbler til kontoret, skole eller Café områder og har også flere praktiske småmøbler i deres program. Men først og fremmest blev vi fristet af deres møde/konferenceborde som også er et bordtennisbord. Deres fodboldtennisbord der kan konfigureres helt efter jeres ønsker (klubfarver, hudfarver, køn osv.) gør denne kollektion ikke mindre spændende!
  DK, SE, NO
 • ALONSO MERCADER
  Alonso Mercarder er en spansk producent af møbelstoffer i microfiber, polyester, polyurethan, vinyl e.l. De er velegnet til kontraktbrug ikke kun på møbler, men også gode til sengegavle og sengetæpper. Lad dig inspirere og vær kreativ med microfiber, kunstlæder, metallic-kunstlæder og 3-D hightec-produkter. Fra Barcelona/Spanien
  DK
 • DE PLOEG
  De Ploeg er et firma med en lang tradition i fremstilling af gardiner & møbelstoffer. Danske designere og møbel producenter/forhandlere har igennem mange år benyttet sig af kvalitetsstoffer fra De Ploeg. Inden for Gardinstoffer udmærker De Ploeg sig med et stort udvalg af dessiner i dobbeltbrede til kontraktbrug. Made to last. Fra Eindhoven/Holland
  DK
 • NOMON HOME
  Er en sofistikeret, stylet og elegant serie af møbler til hjemmet eller det smukke butikhotel samt det elegante restaurant. Møblerne er produceret primært i valnød og marmor. Træet har en finish som silke og giver en behagelig, eksklusive fornemmelse. Alt er designet fra Andrés Martinez og Stefano Bigi.
  DK, SE, NO
 • MONTBEL
  Montbel fra Italien leverer smukke og komfortable siddemøbler, primært til hoteller, restauranter og caféer. Klassisk og gedigen kollektion, men med en sympatisk tvist. Montbel er fleksibel og kan også tilpasses efter ønske.
  DK
 • iSimar
  I nærheden af Pamplona producerer iSimar deres farverige metalmøbel kollektion til inden og udendørsbrug. Materialet er galvaniseret stål og aluminium. Holdbarhed og fornuftige priser hjælper dig til at realisere dine projekter.
  DK
 • ROSSIN
  Et yderst sympatisk Norditaliensk firma med international design og tysk grundighed. Et stort udvalg af smukke møbler til hotel, restaurant, kontoret og hjemmet. Stole, lounge stole, sofaer og borde bliver produceret i Neumarkt/Laag siden 1964. Idag bliver firmaet drevet af Klaus Pomella med lige del Rock’nRoll og italiensk livsnydelse.
  DK, SE, NO, FI
 • TECNOGRAFICA
  ...vækker furore! Denne enestående vægbeklædningskollektion giver mange muligheder for at sætte præg på alle former af indretningen. Fra badeværelse samt brusekabine til fresko-malerier på loftet med en lyddæmpende effekt kan man næsten få alt til at forskønne væggene, søjler, receptionsdeske og lofter. Kollektionen bestå af forskellige slags paneler, tapeter og akustik tapeter i mere end 300 designs som man kan opdage på deres webpage. Visualisering af dit projekt med Tecnograficas kollektion før bestillingen forenkler beslutningsprocessen og giver sikkerhed.
  DK,SE,NO
 • CUSTOMIZED
  Klik her
  DK, SE, NO