News

QQ & COVID-19

I vores sidste NEWS lavede vi sjovt med navnet Corona, der som bekendt er en øl. Vi troede ikke, at pandemien ville brede sig over hele verden og i den grad influere ikke kun på vores hverdag. Hele kloden er forandret, og utrolige ting sker… menneskeligt, politisk og økonomisk.

Men nu, hvor isolation og lockdown virker her i landet og i næsten hele Skandinavien, kommer vi også til at åbne samfundet igen og vi skal videre i tilværelsen. Vi ved godt, at det lige nu er hårdt at stå med aflyste hotelprojekter eller caféer, som ikke kan se sommerens lys pga. den lange lukkeperiode, men vi er i gang og klar til at tænke kreativt til og med vores kunder.

Vi vil gerne signalere, at vi er her og arbejder, og at alle vores producenter er tilbage på jobbet i Portugal, Italien, Spanien, Holland, Estland og Norge.

Vi kan nu tilbyde skilleskærme og -vægge fra Isimar til restaurationsbranchen og kontorer samt smitteafskærmninger til f.eks. arbejdspladser, skoler, fællesarealer, osv.

TECNOGRAFICA tilbyder info over webinar, hvor man kan lære mere om produkterne, især om de nye mega tynde wall panels til store projekter, som lige er kommet ud. Se produktpræsentationen HER.

TECNOGRAFICA er også i gang med at udvikle designede, fritstående rumdelere, der primært er tiltænkt restaurationsbranchen, men de kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhænge.

Vi er på vej mod normale tilstande i vores hverdag og håber, at alle vores kunder og samarbejdspartnere kommer lige så smidigt ud af denne mærkelige tid, som det ser ud til, at vi gør. Selvom det ikke er særlig spændende at være fornuftig hele tiden, så skal vi holde fast i de gode vaner, hvad angår “social distance” og god hygiejne. Vi skal holde afstand og vaske hænder et stykke tid endnu.

Men glem ikke at nyde årstiden alligevel!

Mange hilsner
Ann-Katrin & Brian