News

QQ & efteråret

Nu findes de første julekager allerede på supermarkedets hylder og den første frost har lige været der. Farverne derud er så smukke og vi nyder naturens skift…. der går ikke lang tid før det er vinter for alvor.

Vi er også i et skiftehumør og derfor har vi ryddet op og siger farvel til nogle kollektioner, men vi har også nyheder som kan styrke vores samarbejde. Der er en stor hotel- og restaurationskollektion med de skønneste siddemøbler som vi har hentet hjem fra Italien, de vil snarest være at finde her på hjemmesiden.

De Ploeg er kommet med nye møbel- og gardinstoffer.

S-1500-stolen, produceret af rent genbrugs plast, designet af Snøhetta, fra NCP, kommer nu i en stribe nye farver. Samtidig kan NCP nu også levere en del af deres øvrige stole i genbrugsplast fra fiskefarmene. Her er der billeder også af S-1500 stolen.

I november håber vi at kunne udstille nogle Estiluz-lamper hos Designership (Adelgade 8) i Kolding hos Anette Kaas. Vi glæder os til at vise lamperne i disse skønne lokaler.

Resten af året er ellers afsat til at opdatere forhandlere og arkitekter, så hvis I står med et akut behov for at blive opdateret, er I meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at hilse på jer inden for den nærmeste fremtid og ønsker jer fortsat lyse tider
Ann-Katrin & Brian.