QQ design nærmere sig årsskiftet

QQ design nærmere sig årsskiftet

Sommeren ligger bag os og de Københavnske events som T&T og 3 days of design, også. Vi takker Jer alle for Jeres besøg. Det var så dejligt at være med og have set Jer igen!

Nu er det så på tide at opdatere Jer angående de sidste nyheder.

De fleste af os er vaccineret og venter på boost-stikket, Julen er lige om hjørnet og om et øjeblik tager vi fat i 2022…enorm mange 2er.

Leveringstider er stadig vores kamp tema, men verden er ved at vende sig til at næsten alle producenter mangler et eller andet værktøj, software eller råvare for at kunne holde aftaler om leveringstidspunkter, og transportomkostningerne stiger stadig.

Selvfølgelig prøver vi nu og også fremover at levere den bedste service og de mest fornuftige priser vi kan give videre til vores kunder. Vores fornemste opgave…at gøre alt for at tilfredsstille DIG.

Vi vil gerne besøge Jer fysiskt, fordi vi tror på personlig kontakt og tiltro.

Der er visse ting man taler bedre om når man ser hinanden i øjnene.

Altså: vi er parat til update møder!

Med MEISTERWERKE kollektionen fik vi en meget anderledes accessories kollektion ind i huset og snart findes den også under Textiler på vores webside. Vi udstillede de vidunderlige Gobeliner på 3 days of design og fik stor opmærksomhed. Nu skal de skønne pudebetræk og vægbeklædninger, samt akustik plader ud i butikkerne. En super smuk Julegave! Vi sender gerne prislisten og tager imod bestillinger. Meisterwerke kan stadig nås at blive leveret i de næste uger.

Vi bliver lige ved tekstilerne…De Ploeg er kommet med deres første møbelstof med 30% havplast fra strandene og de resterende 70% er ren uld. En fantastisk blanding! Smuk og meget elastisk i 25 flotte farver, 100.000 martindale, og hedder TWINWOOL.

Vores stylish kollektion fra Barcelona, RS med deres fodboldborde, Ping-pong-og konferenceborde samt pool billiard er kommet ud med et nyt katalog som du kan downloade HER.

Hos den innovative, italienske brand TECNOGRAFICA sker der hele tiden rigtig meget, de producerer nye tapet designs hver uge, men nu har de også en mulighed for dekorative paneler i glas. Vi er selv meget spændt på det.

Til sidst et lille kig på næste års Stockholm Furniture Fair: vi kommer til Stockholm med 2 af vores brands,

NCP fra Norge og ISimar fra Spanien.

Vi glæder os til at vise nyhederne frem, bæredygtige udendørs og indendørsmøbler og til at ser alle vores dejlige kunder og samarbejdspartner igen!

Vi ønsker Jer masser af lys i de mørke tider og forbliv rask

Hilsner
Ann-Katrin og Brian