QQ design & sommeren

QQ design & sommeren

Sådan! Sommeren foran døren og der skete meget i de sidste måneder. Foråret strakte sig alt for længe, men var alligevel ledsaget af ivrige forberedelser til den store åbning af samfundet…vi havde travlt. Nu begynder kampen om leveringsdatoer og mange slutkunder ender med at måtte konstatere at de har bestilt deres varer alt for sent. Udendørsmøbler fra ISimar kan vi selvfølgelig levere, men først om 3 måneder! Spanien, Portugal og Italien går på ferie i august og man skal ikke kun regne med 3 ugers forsinkelse på grund af det. Alle vores producenter har rigtig meget at lave. Ovenpå skal vi regne med stigende priser på stål og træ, dvs. en ny prisliste midt om året kommer til at blive ganske normalt. NCP og ISimar er kommet med en ny prisliste, RS Barcelona kommer i September med de nye priser. Spørg os hvis du har behov for dem!

Vi er altså her for Jer og hjælper til med god råd, priser, leveringstider og alt hvad vi kan tilbyde.
Vores partner til textiler, De Ploeg og Alonso Mercader, kan have mindre forsinkelser men kører stort set normal, altså gardiner, møbelstoffer og kunstlæder mangler vi ikke.
Apropos kunstlæder: vi synes virkelig at det er en dårlig formulering at betegne Vinyl eller Polyuretan som “vegansk læder”. Det begreb antyder at køberen få et naturlig produkt, som det slet ikke er. Lad være med denne slag tricks til at sælge noget! Bare fordi grønt er det nye sort! Tak.

Når alle er tilbage fra deres ferie sker der også flere aktiviteter igen i Kbh. Vi vil være med på Trends & Traditions i lokomotivværkstedet, den 25. august, og udstiller ISimar, vores udendørskollektion.

Lidt længer hen er der 3 days of design i september, 16.-18.09.21, hvor vi udstiller i Kongernes Lapidarium, et ganske enestående sted, initieret fra DDcade. Vi glæder os helt vild meget at se Jer alle på banen igen!

Vi rejser ikke væk over sommeren og forbliver i landet, tjekker vores mails og kan kontaktes på telefon.
Vi ønsker Jer alle en god sommer med et åben samfund 😎
Mange hilsner
Ann-Katrin og Brian