QQ i 2023


Det nye år er skudt i gang og vi lægger ud med full speed, højt aktivitetsniveau med rejser og messer, samt besøg hos vores kunder som heldigvis har nok at se til, lige som os.

Selvfølgelig glæder vi os til at komme til Stockholm furniture fair i februar måned, vi vil være på messen den 7., 8. og 9. 02. og håber vi ses hos NCP på stand A21:15 og ISImar på stand C05:11

Især vores hollandske stofproducent De Ploeg giver os grund til optimisme. De er kommet ud med så mange nye og interessante, delvis bæredygtige gardinstoffer at det er en ren fornøjelse at vise dem frem og se omsætningen. Deres nye møbelstoffer som vi har fået i slutningen af november måned er lige så fine med de flotteste farver og smukkeste struktur så vi glæder os til at komme igang med det i stor stil.

En anden nyhed er et samarbejde med et velkendt indretningsfirma, på et projekt vi har drømt om og nu fik ordre på…. Når det hele står færdigt, skal vi nok komme med billeder og mere info om stedet.

Det er altså positive news fra QQs side og vi håber selvfølgelig at vi har chancen for sammen med vores kunder at kører lidt videre på denne succesfulde udvikling.

Vi ønsker jer alle lige så optimistiske udsigter og et godt helbred i det stadig nye 2023

Mange hilsner
Ann-Katrin og Brian

QQ DESIGN

ANN-KATRIN & BRIAN LUND QUOTTRUP
HYLDEVÆNGET 29, DK-4652 HAARLEV

Kontakt Ann-katrin
Kontakt BRIAN

CVR: DK43218158

© Copyright – All rights reserved.

Til top