QQ design 2021

QQ design 2021

ISKOLDT er det heller ikke længere. Men stadig har vi en vinterfornemmelse og man kan knap nok ane foråret lige om hjørnet. Alle krydser fingrene til marts måned. For åbningen, mindst en sparsom genåbning af friseurer og butikker, eller helst skoler, eller bare at det bliver så varmt at vi kan drikke vores kaffe udendørs på perronen.

Selvom at verden har forandret sig drastisk i løbet af de sidste 12 måneder er menneskeheden i stand til at tilpasse sig og fleksibel nok til at reagere hurtig på denne forandring. Vi har gjort det en gang…vi kan også klare det omvendt. Lock down og Lock up. Med disciplin, med hensyn og fornuft.

Vi kan bare konstatere at livet går videre og vi er glad for at vi kan arbejde, udvikle, stå til rådighed og kan tilbyde og levere. Dette inkludere alle vore partner i Europa. Vi har fået en ny LOOKBOOK fra ESTILUZ du kan downloade her. Nye, smukke lamper fra spanske LZF du kan downloade her. TECNOGRAFICA kom med et nyt katalog hvor paneler og tapeter er samlet, du kan downloade det her. MONTBEL har flere nye stole i programmet og NOMON clocks kom også med et nyt katalog som er til at download her. Fra Hollandske DE PLOEG kom et nyt møbelstof i bouclé som hedder MONZA og MONZA Melange som du kan se på siden.

Ligesom de nye stolevarianter af S-1500 fra NCP i Norge af genbrugsplast fra fiskeindustrien. Nu er du forhåbentlig inspireret og fristet så du kontakter os og spørg løs efter priser og leveringstider.

Godt forår og forbliv rask!

Mange hilsner
Ann-Katrin & Brian