News

QQ design & efteråret

Først vi vil gerne sige TAK til alle som har besøgt os under 3 days of design i Herman K hotellet..vi glæder os over så stor interesse for CooLoo.nl

De sidste 3 måneder af 2020 ligger forud, og vi har nok at se til. Vejret bliver vildere, ikke mildere. Dagene bliver mørkere, vi skifter snart til vintertid, vi rykker indendørs igen og tænder lyset. QQ kan tilbyde 2 belysningskollektioner: de mest fantastiske finérlamper fra LZF, som kom ud med flere nyheder i september. Deres præsentation kan du se her. Den minimalistiske kollektion fra ESTILUZ kan du gå på opdagelse i her.

Desuden har vi i Danmark indrettet os med Corona-situationen og lever med den, så længe det nu tager. Det betyder også for mange af os, at vi skal arbejde hjemmefra. Det kan være en udfordring, men kan også…med de rigtige møbler…være bekvemt og hyggeligt, og i bedste tilfælde stilfuldt. Se f.eks. de smukke skrivebordsløsninger fra NOMON her. Husk, at NOMON sender inden for 14 dage og flere produkter som f.eks. deres ure, er velegnet som julegave!

Vi vil gerne gøre det bedste ud af efteråret med alt, hvad der skal til: vi er villig til at lave ZOOM-møder, men vi er heller ikke bange for at træffes fysisk med afstand, håndsprit samt mundbeskyttelse, hvis det skal være. Lad os komme igennem disse mærkelige tider….sammen, med godt humør…vi har det så meget bedre end mange andre på kloden!

Vi tales, mailes og ses forhåbentlig
Efterårshilsner Ann-Katrin

P.S. Billederne på højre side kommer fra vores sidste indretning af to ferielejligheder syd for grænsen i samarbejde med Philipp-Rod Arkitekter, Aabenraa