QQ design & årsafslutning

HOHOHOOOHOO!! 2020 er snart slut! 

Vi kender mange som ikke ønsker sig mere end det.. hurtigste-speeed-muligt, bitteschön!
Lad os bare komme væk fra alle de udfordringer, alt den besvær med mundbind og passe på de gamle, at bære et stort ansvar for sig selv og alle de andre rundt omkring os.

Ja, ja, selvfølgelig var der jo også noget godt i det her år….så lad os lige se på det positive…politisk f. eks. på den anden side af Atlanten!!
Eller vores miljø..vi tænker tilbage på billederne i foråret med klart vand i Venedigs lagune…what a dream! Det havde vi aldrig tænkt os kunne være muligt overhovedet!!
Ja, på disse begivenheder vil jeg gerne fokuserer hvis jeg tænker på 2020. Vi er taknemlig. Vi er rask. Og for os blev det ikke lige så slemt som vi frygtede i marts måned.
Det er på grund af Jer, kære kunder og samarbejdspartnere, at vi har overstået året 2020 så godt som vi har gjort det.
Vi var heldige at kunne afslutte de løbende projekter og at vores producenter og partner kunne producere og levere, fra Italien og Spanien, fra Portugal og Holland, fra Norge og Estland også selvom at de var hårdt ramt.

Vi har alle bevist at vi er i stand til at ændre vores behov og adfærd TOTALT. Hvem kunne forestille sig det for et år siden?
Vi tror det er stort og stører end bare en erfaring som man oplever i livet. Det er enestående og heldigvis sjældent….og vi må gerne klappe os selv på skulderen, vi har fortjent det.
Nu er vaccinen rundt om hjørnet, smittesituationen skal nok blive bedre i løbet af de næste 14 dage, da restriktionerne virker lidt forskudt. Så lander vi altså i det nye år.

Vi ønsker jer alle et godt nytår. Forbliv nu rask og lad os bare forsætte sammen med at holde humøret oppe, hjulene igang og skruen i vandet… vi er her og stå til rådighed for Jer. Vi takker for mange smukke ordrer, jeres tiltro og sparring i det gamle 2020 og glæder os til et lidt nemmere 2021 sammen med Jer og en stribe dejlige projekter.

Jule, nytårs og de allerbedste hilsner
Ann-Katrin og Brian

P.S. Vi tror på at lysere tider venter forude derfor fokuserer vi på belysningsfirmaer ESTILUZ og LZF og deres smukke billeder her.