Skip to main content

Sustainability

Vi kan se at temaet fylder mere og mere i vores hverdag, både hvad angår kundernes ønsker og vores producenters udbud. I vores øjnene er det også presserende nødvendigt!

Bæredygtig – Sustainable

Sustainability

Derfor glæder det os at kunne tilbyde bæredygtige produkter fra:
De Ploeg

De Ploeg, vores hollandske gardin og møbelstof leverandør som bl.a arbejder med garn lavet af plast samlet på standene.

Varemærket på dette garn er BIONIC, som understøtter diverse frivillige organisationer som renser strandene.

Vi kan tilbyde det første møbelstof TWINWOOL som bestå af 30% havplast fra strandene og 70% ren uld samt gardinstofferne SEA og OCEAN med 50% havplast.

Den stadig nye, helt “grønne” serie gardiner med f.eks 100% hamp eller blandinger med lyocell, uld, viskose eller lignende naturmaterialer, som bruger væsentligt mindre vand og farvestoffer at producere, er også delvis velegnet til kontraktbrug med diverse recirkulerede Trevira CS stoffer som opfylder alle former af brandkrav. Alt i alt kan vi tilbyde ca. 17 forskellige designs!

NCP

NCP, vores norske producent af plaststole og kontor/kantine møbler befinder sig også på det grønne spor.

Siden Snøhetta’s S-1500 stol blev lanceret i februar 2019 blev programmet udvidet med flere modeller og farver i den spændende, marmorerede genbrugsplast fra den norske fiskeindustri, også stål understellene bestå af en del genbrugsstål.
Nu har vi bl.a. PUBLIC stolene og BEAT skammel også i „ocean plastic“ i 8 farver.

Isimar

Isimar fra Spanien laver de skønneste stål og aluminium out & indoor møbler. De kalder sig også bæredygtig.

Deres materiale er 100% genbrugt (recycelt) og kan også videre anvendes. Deres strøm kommer fra vedvarende energi kilder.

Isimar arbejder sammen med leverandører udelukkende fra Europa, og 80% af deres supplieres kommer fra deres egen region

TIPTOE

TIPTOE er vores sidste skud på den bæredygtige stamme. Vi har kigget længe på dem, fulgt dem på de sociale medier og har bestilt deres newsletter, indtil vi nu efter et år forberedelse kan sige: Skandinavien er om et meget smart og bæredygtig brand rigere. Programmet er bredt og alle produkter har det samme mål: at opnå den mindste CO2 udstød som muligt. Alle produkter leveres i flat-pack, alt er fantastisk nemt at flytte, og så meget som muligt er ud af recirkulerede råstoffer. En geniale kollektion til alle nomader. Vi skal sælge til kontrakt, men også til butikker og online.

God fornøjelse med at opdage og udforske franske TIPTOE her

Vi står til rådighed

Ønsker du mere information?

Vi kommer gerne med certifikater, mere info og holder jer gerne opdateret med de nyeste udviklinger.

Vi står til rådighed.